Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újabb sikeres pályázat

2009.12.31

Sikeresnek mondhatjuk a 2009-es évet, több szempontból is: a korábbi évekhez képest jóval kevesebb tulajdon elleni szabálysértés illetve bűncselekmény történt Nagykozárban, igen jó kapcsolatot sikerült kiépíteni a település önkormányzatával, valamint a rendőrséggel is egyre többet dolgozunk együtt. Sikeres az év abból a szempontból is, hogy több pályázatunk is nyert.

Két pályázatot emelnék ki ezekből: a civil szervezetek számára kiírt, működésüket segítő úgynevezett NCA pályázaton 100.000 forintot nyertünk, illetve az Országos Polgárőr Szövetség által meghirdetett és kiosztásra váró gépkocsik közül is nyertünk egyet.

Ez utóbbi egy Opel Astra típusú autó, mely igen jó állapotban van, és már gyakran lehet látni Nagykozár utcáin. Kép A Nagykozári Önkormányzat segítségével téligumit szereltettünk fel, mivel nyári gumigarnitúrával kaptuk a járművet - ezt a segítséget ezen sorokban is köszönjük! Az autó hamarosan megkapja a megkülönböztető fényjelzést és a matricázást, erről szintén tudósítani fogunk.

 

 

 

 

 

 

Véleményét ossza meg a témával kapcsolatunkban itt, a fórumunkon.