Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eltűnt személyt keresett a nagykozári polgárőr csapat

2011.02.01

2011. január 30-án, vasárnap este 18 órakor egy bejelentés érkezett felénk, miszerint egy, a nagykozári Pécsi utcából előző nap dél körül távozó hölgy azóta sem került elő.

Az első polgárőr páros rögtön az eltűntnek vélt személy keresésére sietett: mivel a bejelentő jelezte, hogy többször előfordult, hogy ismerősnél húzza meg magát, az ügyelet értesítése előtt felkerestük azt a néhány címet, amit kaptunk. Eközben az egyik polgárőr a mentőknél és a kórházakban érdeklődött, nem szállították-e be.Mivel ezeken a helyeken sem találtuk a keresett személyt, és mivel epilepsziás személyről volt szó, aki a gyógyszereit nem vette be az elmúlt 24 órában, a minket ért megkeresés után mintegy fél órával értesítettük a rendőrséget.

Amíg egy családtag a rendőrségen megtette a bejelentést, egy második polgárőr járőr kezdett a keresésbe a faluban. Ehhez már a rendőrség is csatlakozott, és éjjel 2-ig folyt a keresés.

Ekkor végül egy nagykozári lakos, akinek feltűnt a nagy plgárőr- és rendőr mozgás a faluban, megkérdezte, hogy kit keresünk, majd jelezte: "ja, a néni ott van a nagyanyámnál!"

Végül szerencsésen zárult ez az ügy, a gyógyszer elhagyása miatt sem történt semmi baja a hölgynek.