Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Csak egy kis figyelem!

2011.10.17

Az elmúlt napok folyamán  a hőmérséklet hirtelen esése miatt nagyon sokan kényszerültek a fűtés beüzemeléséhez. Sajnálatos módon ez nem mindenkinek adatik meg. Találtunk a faluban olyan magatehetetlen embert, aki ezt nem tudta megtenni. Ezért kérünk mindenkit, aki a lakókörnyezetében olyan személyről tud, vagy tudni vél, aki segítségre szorul, azt segítse. Ha nem áll módjában vagy szándékában ezt megtenni, kérem értesítse a polgárőrséget vagy a szociális gondozókat. Sajnálatos módon találkoztunk már olyan esettel is, amikor tudtak a bajról, de nem telefonáltak,” mert az pénzbe kerül.” Mi nem csak a telefonon  állunk a szolgálatukra, de az utcán is megállíthatnak minket. Mi tudjuk kihez kell fordulni, kapcsolatban vagyunk a szociális gondozókkal és a védőnőkkel is .

mot.tal.2011-005.jpg

 

 

A minap Palotás Zsuzsa szociális gondozó szolt, hogy egyik gondozottja embertelen körülmények között él egy nyári konyhában és ágyra lenne szüksége. Azonnal elindítottam a riadóláncot, és két nap múlva megvolt a néninek az ágy amit ez úton köszönök Kaposi Judittnak, aki azonnal és önzetlenül segített, és egy ágyat ajándékozott a néninek.

mot.tal.2011-011.jpg

A szállításért és segítségért köszönetet mondok Schönberger Tamásnak, Tuczai Tamásnak és Kelemen Ferencnek, a Nagykozári Polgárőrég tagjainak, akik szabadidejükben önköltségen elvitték a néninek az ágyat.

 

Köszönettel:

Nagykozári polgárőr Egyesület

Tuczainé Csapó Tünde

Karitatív összekötő

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.